Antti Uitto U16-vastuuvalmentajaksi kaudelle 2024-2025
S-Kiekko Juniorit ryJulkaistu: 09.02.2024 15.47

Antti Uitto U16-vastuuvalmentajaksi kaudelle 2024-2025

Valmentajakiinnitykset jatkuvat, kun tulevan kauden 2024-2025 U16 kilpajoukkueen vastuuvalmentajaksi on kiinnitetty Antti Uitto!

Mittavan pelaajauransa aikana Ukina tunnettu puolustuspään isäntä on pelannut muunmuassa kotoisessa Liigassa, Mestiksessä sekä Ruotsissa ja Tanskassa.

Peliuran jälkeen S-Kiekko junioreiden taitovalmentaja toiminut Uki hyppää nyt joukkuevalmennuksen pariin, ja lähtee tavoittelemaan menestystä U16-ikäluokassa.

Ukin kommentit:

"Lähden todella odottavaisin ja innokkain mielin tätä haastetta ja tilaisuutta kohti. Takana on seitsemän tiivistä vuotta seuran ja alueemme pienimpien juniorien parissa, ja koen, että nyt on se kuuluisa aika siirtyä joukkuevalmennuksen pariin.

Tulevan U16-joukkueen pohjatyö on tehty todella laadukkaasti, ja haluankin jakaa kiitosta myös tämän ikäluokan aiemmille valmentajille ja toimijoille hyvin tehdystä työstä, joka mahdollistaa laadukkaan menestymisen mahdollisuuden myös ensikaudella tämän ikäluokan kanssa.

Iso kiitos myös kaikille niille, joiden kanssa olen päässyt toimimaan aiempien kausien parissa, niin omassa seurassa kuin myös yhteistyöseurojenkin parissa."

Valmennuspäälikkö Tuomas Takalan kommentit:

"Olen erittäin tyytyväinen, että Uki saadaan mukaan joukkuevalmennukseen. Tiedän, että toiminta tulee olemaan todella asiantuntevissa käsissä. Meriitit sekä pelaajana että valmennusosaajana puhukoon puolestaan. Olen valtavan iloinen, että tämä kaikki mahdollistui."