NitroSkiekko

Seinäjokelaisen jääkiekon ystävä!

Olemme vuonna 2009 perustettu S-Kiekko Juniorit ry:n alainen eläkeläisryhmä NitroS-Kiekko. Toimintakaudella 2018-2019 jäsenmäärämme oli 40 miestä. Naisille tarkoitettu ryhmä perustettiin vuotta myöhemmin. Heidän jäsenmääränsä toimintakaudella 2018-2019 oli 22.

PÄÄMOTTOMME: "EMME LOPETA LIIKKUMISTA KUN IKÄÄNNYMME, VAAN IKÄÄNNYMME LOPETTAMALLA LIIKKUMISEN!"
(Tahko Pihkala)

NitroS-kiekkolaiset haluavat pitää huolta omasta kunnostaan fyysisesti ja henkisesti. Kokoonnumme fysioterapeutin johdolla kaksi kertaa viikossa. Maanantaisin on ohjelmassa sauvakävely/luistelu (retkiluistimilla tai hokkareilla) ja keskiviikkoisin kuntosalitoiminta Fysio-2000:n tiloissa. Naisryhmä kokoontuu maanantaisin sauvakävelyyn sekä torstaisin kuntosalille. Olemme myös tukemassa S-Kiekko Junioreiden toimintaa erilaisten tapahtumien kautta.

KAUDELTA 2023 - 2024:

Kannustimme nuoria pelaajia stipendein S-Kiekko Junioreiden kauden 23 - 24
päätöstilaisuudessa 25.4.2024 Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalolla. Kuvassa
stipendinsaajista Jaakko Käpylä ja Olivia Haveri. Stipendin sai myös Simo
Ala-Mantila. Onnittelemme ja toivomme menestystä myös jatkossa!
(Kuva: Kirsi Kuusisto)

KAUDELTA 2022 - 2023:

Olimme jälleen mukana kannustamassa S-Kiekko Junioreiden nuoria pelaajia jakamalla
stipendejä kauden 2022 - 2023 päätöstilaisuudessa 27.4.2023 Seinäjoen
Uimahalli-Urheilutalolla. Kuvassa stipendinsaajat vasemmalta Eelis Saarikko,
Urho Hautaluoma ja Jesse Mäntyniemi. Lämpimät onnittelumme! (Kuva: Kirsi Kuusisto)

KAUDELTA 2019 - 2020:NITROS-KIEKKO 10-VUOTIAS!

40 NitroS-Kiekkolaista kokoontui maanantaina 14.10. Aarnikotkan kodalle viettämään juhlahetkeä 10-vuotistaipaleen kunniaksi. Pienen kävelylenkin päätteeksi kodalla odotti Kari Jalosen ja Timo Syrjälän järjestämä ruokailuhetki kakkukahvien kera.
Pentti Huotari kertasi ryhmän syntymisen alkuvaiheita seuraavasti:
– Halliskan rinteitä tallusteli ensin kolme miestä (Viron Heikki, Linnan Jukka ja allekirjoittanut). Melko pian liittyi seuraan muistaakseni Rasinmäen Pentti, Hautamäen Martti, Paatolan Tapani… Kyselimme aina ystäviämme mukaan kävelemään, kuntosalitoimintaan ja keskustelemaan "maailmanmenosta". Kiinnostusta löytyi nopeasti. Juhlapäivänä miesporukan lukumäärä ylittääkin jo neljänkymmenen haamurajan. Perustimme myös naisille oman ryhmän. Heidän ryhmäänsä kuuluu 20 jäsentä.

NitroS-Kiekko kokoontuu maanantaina ja keskiviikkona. Kuntosalipaikkoina ovat toimineet mm. seurakunnan kuntosali, Wallsport Areena, Urheilutalo, Nurmon Liikuntahalli, Fysio 2000. Seinäjoen Jääurheilukeskus on kokoontumispaikka niin kesän kuin talvenkin kuntoilutapahtumissa. Vastuullisina ohjaajina ovat toimineet Maija Kinnunen, Katja Ranta-aho, Samuli Mäenpää, Pyry Salmela ja Niko Vähämaa.
Kuntoilun lisäksi ryhmän ohjelmassa on ollut tutustuminen eri liikuntalajeihin. Golf, jousiammunta ja keilailu ovat olleet opetuksen kohteena. Vierailut jääkiekko-, jalka- ja lentopallo- sekä salibandypeleihin ovat kiinnostaneet "nitroja". Kuortaneella on kaksi kertaa vuodessa lihashuoltoa urheiluhieronnan merkeissä.
NitroS-Kiekko tekee hyväntekeväisyystyötä. Rahastonhoitaja Esa Välimäen mukaan ryhmä on kerännyt varoja yli 30 000 euroa yhdessä S-Kiekon takavuosien huippupelaaja Tero Järvelän organisoimien hyväntekeväisyysotteluiden sekä kirkkokonserttien (6) pääsylipputuloilla. Tuotto menee lastensairaalan eri osastoille ja jääkiekon junioripelaajien tukemiseen. Kädentaidoistaan tunnetut jäsenet ovat osallistuneet innokkaasti Joupiskan kuntoportaiden rakennustalkoisiin.

KAUDELTA 2018 - 2019:

Kauden 2018 - 2019 päätöstilaisuudessa Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalolla 25.4.2019
jaoimme kolme stipendiä ansioituneille pelaajille Aatu Rannolle, Iina Seppäselle ja
Juho Viitalalle. Lämpimät onnittelut ja menestystä pelaajapoluille edelleen! (Kuva: Anita Jokilehto)


SYYSKAUSI 2018 AVATTU:Innokkaita oli enemmän kuin kerralla mahtuu mukaan
Elämysportaat -hankkeen talkoissa Jouppilanvuorella
elokuun lopussa. Seuraavan kerran mennään kökkään
19.9.
Syksyn kuntoilut on aloitettu runsaslukuisesti: sauvakävelyä Kyrkösjärven maastossa ja
ja kuntosaliharjoittelua Fysio-2000:ssa.


NitroSkiekko muisti Nikoa miellyttävistä ”Lankku-liikkeistä”!
Lankutus jatkuu edelleen…

KAUDELTA 2017 - 2018:

Kauden 2017 - 2018 päätöstilaisuudessa Törnävä-salissa 18.4.2018 jaoimme kolme stipendiä ansioituneille pelaajille Sofia Fältille, Aleksi Sarkarannalle ja Ville Soinille. Lämpimät onnittelumme stipendien saajille!
Stipendienjakajina toimivat Pentti Huotari, Jukka Linna ja Timo Syrjälä. He sekä Esa Välimäki saivat S-Kiekko Junioreilta Puurtaja-palkinnot ryhmän keulakuvina ja vetureina toimimisesta.

KAUDELTA 2016 - 2017:

Kauden 2016-2017 päätöstilaisuudessa Törnävä-salissa 19.4.2017 jaoimme kolme stipendiä ansioituneille pelaajille Jenna Luomalalle, Miro Kuurulle ja Jesse Suomelle. Stipendienjakajina toimivat Esa Välimäki, Jukka Linna ja Pentti Huotari. Onnittelumme stipendien saajille!Kuvagalleria

Kuvakoosteita yhteisistä hetkistä mukavassa seurassa!