Tule mukaan S-Kiekkoon

Tervetuloa mukaan S-Kiekko Junioreiden toimintaan! Seurassamme voit nauttia lasten ja nuorten urheilun parissa yhteisöllisyydestä Suomen ykköslajin parissa.

1. Pelaamaan
Kaikki jääkiekosta kiinnostuneet lapset ovat tervetulleita mukaan joukkueiden toimintaan.

Leijonakiekkokoulu on seuramme kivijalka, jossa opetellaan jääkiekon perustaitoja leikkien ja pelien siivittämänä. Se on suunnattu 8-vuotialle ja sitä nuoremmille pojille ja tytöille. Lue lisää Kiekkokouluesitteestä (tiedostomuoto pdf): skiekko-kiekkokouluesite-A5-0821.pdf

Joukkueiden toimintaan mahtuu mukaan uusia pelaajia. Katso ikäluokkasi joukkueen yhteystiedot ylävalikosta ja ota reippaasti yhteyttä.

2. Valmentaja, ohjaaja tai muu seuratoimija
Jos Sinua kiinnostaa tulla mukaan seuramme toimintaan, löydämme varmasti mielenkiintoisia tehtäviä seuran tai joukkueiden toiminnassa.

Valmennuksesta ja ohjaamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä urheilutoiminnasta vastaavaan Tuomas Takalaan p. 050 377 3884.

Muusta seuratoiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Jukka Hakalaan p. 050 377 1005.

3. Jääkiekkotuomari
ETELÄ-POHJANMAAN JÄÄKIEKKOTUOMARIT RY: yhteystiedot

Jääkiekkotuomareista on aluellaamme pulaa. Tuomaritoiminta juniorisarjoissa on antoisaa ja hyvää liikuntaa lätkän parissa. Tuomarit saavat otteluista korvauksen, joten sillä voi nuoret ja opiskelijat vaikka tienata vähän taskurahaa. Jos Sinua kiinnostaa tuomaritoiminta, ota yhteyttä Etelä-Pohjanmaan Jääkiekkotuomareiden Jukka-Pekka Aaltoon p. 044 063 3981. Tutustu tuomaritoimintaan: Haluatko tuomariksi

4. NitroSkiekko
NitroSkiekko on entisten ja nykyisten s-kiekkolaisten perustama ryhmä, jossa on mukana entisiä urheilumiehiä monien lajien parista. Ryhmä harrastaa yhdessä liikuntaa viikoittain sekä pyrkii järjestämään vuosittain tapahtumia, joilla hankitaan tuloja taloudellisissa vaikeuksissa olevien kiekkoperheiden toimintaan.

Mukaan voivat liittyä kaikki urheilumiehet yli lajirajojen. Lisätietoja Pentti Huotarilta p. 050 465 6218.

TERVETULOA MUKAAN SUUREEN JÄÄKIEKKOPERHEESEEN!