Leijonakiekkokoulun voi aloittaa kesken kauden
Julkaistu: 12.01.2023 15.11

Leijonakiekkokoulun voi aloittaa kesken kauden

Tiesitkö, että uuden, mielekkään harrastuksen voi aloittaa mukavalla tavalla ja mukavassa seurassa lähtemällä S-Kiekko Junioreiden Leijonakiekkokouluun. TERVETULOA UUDET PELAAJAT, ryhmissä on vielä tilaa!

Leijonakiekkokoulu tarjoaa kaikille pelaajille hyvät kehittymismahdollisuudet ikäluokasta tai taitotasosta riippumatta, olit sitten luistelukoululainen, kiekkokoululainen tai ryhmään U8 (2015 syntyneet) kuuluva.
Kevätkauden harjoitukset järjestetään sunnuntaisin Energia Areenalla. Tällä aikataululla mennään huhtikuulle asti: Kiekkokoulu klo 9.40 – 10.50, Luistelukoulu klo 10.50 – 12.00 ja U8 klo 12.10 – 13.00.

Kevätkaudella maksat toimintamaksusta vain puolet eli 25 € (koko kaudelta 50 €) ja jäsenmaksun 50 €. Maksu sisältää ammattitaitoisen valmennuksen, Leijona-kiekkokoulun pelipaidan, jäävuorot ja vakuutuksen rekisteröityneille kiekko- ja luistelukoululaisille. Varusteiksi tarvitset Luistelukoulussa vähintään luistimet, jääkiekkokypärän kokokasvosuojuksella, kaulasuojuksen, jääkiekkohanskat ja mailan.

Rekisteröi leijonakiekkokoululainen tästä linkistä