Arttu Sissala fysiikkavalmennuksen koordinaattoriksi!
Julkaistu: 16.06.2022 11.57

Arttu Sissala fysiikkavalmennuksen koordinaattoriksi!

S-Kiekko Juniorit haluaa panostaa entistä vahvemmin lasten ja nuorten kokonaisvaltaiseen urheilijaksi kasvamiseen sekä urheilullisuuteen jääkiekkoilijaksi kasvamisen ohella. Uudessa toimenkuvassa fysiikkavalmennuksen koordinaattorina aloittaa 35-vuotias Arttu Sissala. Sissalalla on aiempaa S-Kiekko taustaa niin pelaajana kuin valmentajana ja oli mm. U18 -ikäluokan mukana päävalmentajana, voittamassa mestis pronssia. Viimeiset 8 vuotta Arttu on työskennellyt naisten SM-sarjassa Team Kuortaneen valmennusryhmissä niin apuvalmentajan kuin päävalmentajan roolissa. Valmennuskokemusta löytyy myös tyttöjen U16 -ja U18 maajoukkueista.

Fysiikkavalmennuksen koordinaattorin työssä Sissala kehittää seuran urheilustrategian fysiikkavalmennuksen linjauksia, kehittää eri ikäluokkien kausisuunnitelmien fysiikkavalmennuksen linjauksia, analysoi testituloksia yhdessä valmentajien kanssa ja kehittää seuran fysiikkatestausjärjestelmää. Arttu toimii samanaikaisesti myös Kuortaneen Urheilulukion valmennuksessa yhdessä Lauri Laakson kanssa.

Ensi vaiheessa vastuualue kohdistuu ensisijaisesti U16, U18 ja U20 ikäluokkiin, avustaen myös säännöllisesti nuoremmissa ikäluokissa.

Sissala aloittaa työssään 1.8.2022.

Tervetuloa S-Kiekko perheeseen Arttu!