Päävalmentajat kaudelle 2021-2022 kiinnitetty
Julkaistu: 04.05.2021 00.00

Päävalmentajat kaudelle 2021-2022 kiinnitetty

S-Kiekko Junioreiden päävalmentajat jokaiseen ikäluokkaan ovat varmistuneet. Viimeisimpänä kiinnityksenä on U16-joukkueen valmennuksen varmistuminen, jossa päävalmentajana toimii Kari Salonen ja apuvalmentajana Tomi Poikonen.

Valmennuspäällikkö Tuomas Takala on erittäin tyytyväinen, että U16-joukkueeseen saatiin päävalmentaja, jota tehtävään ensisijaisesti kaavailtiinkin. Muodostunut valmennustiimi on mielenkiintoinen sekoitus Karin tuomaa ammattitaitoa ja kokemusta, johon Tomi tuo lisäarvoa omilla tuoreilla näkemyksillään.

- Arvostan tätä sopimusta todella paljon. Kari on ollut jo pitkään mukana seuran valmennustoiminnassa. Aiemmin hänen kanssaan yhteistyötä tehneenä tiedän tasan tarkkaan mitä lisärvoa hän tuo joukkueen päivittäiseen tekemiseen ja pelaajien kehittämiseen. Kari tuo jämäkkyyttä ja kovaa vaatimustasoa pelaajien arkeen, joka on juuri sitä mitä nuoret eteenpäin pyrkivät pelaajat tarvitsevat.

- "Pojua" jo edustusjoukkueessa valmentaneena tiedän hänen olevan mahtava lisä valmentajistoomme. Pitkän pelaajauran myötä hänellä on selkeä kokonaiskuva lajinvaatimuksista. Persoonana Tomi on helposti lähestyttävä ja tulee varmasti nuorten pelaajien kanssa hyvin toimeen. Isona bonuksena valmentajauran alkutaipaleella on, että Kari pystyy omalla kokemuksellaan auttamaan Tomia löytämään ja kehittämään omaa valmentajuuttaan.


U20

Jukka Hakala

U18

Lauri Laakso

U17

Teemu Lampinen

U16

Kari Salonen

U15

Juha Närhi

U14

Tuomas Takala

U13

Jukka Klasila

U12

Jonni Pessinen

U11

Jevgeni Salagin

U10

Tuomo Huttunen

U9

Mikko Latva-Kiskola