Innokkaat eskarilaiset valtasivat jään
10.9.2020 16.09 Uutiset / S-Kiekko Juniorit ry

Jäällä on kivaa! Eskarilaiset nauttivat luistelunohjauksesta tällä viikolla.

Kaikkiaan 564 eskarilaista nauttii liikunnasta tällä viikolla Energia Areenan jäällä. S-Kiekko Junioreiden valmennuspäällikkö Tuomas Takala ja taitovalmentaja Antti Uitto heittäytyivät täysillä touhuun torstai-iltapäivänä Energia Areenalla. Vuorossa oli Pajuluoman päiväkodin peräti 51 lapsen ryhmä.
– Tämä on ollut todella odotettu päivä. Lapset ovat odottaneet jäälle pääsyä. Ilmassa on iloa ja yhteisöllisyyttä, yhdessä tekemistä. Erityiskiitoksen annan vetäjille, he ovat innostavia ja osaavat innostaa lapsia siinäkin tapauksessa, jos lapsi ei osaa vielä luistella, kertoi varhaiskasvatuksen opettaja Seija Kuja-Lipasti.
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja Sirpa Saarijärvi oli mielissään erityisesti siitä, että lapset saivat mielekkään kokemuksen. Liikunnan riemu näkyy jäällä, ja samalla luistelutaidot karttuvat.

Kuusivuotiaiden liikunnan iloa, aartenetsintää ja gorillojen väistelyä on ohjelmassa vielä huomenna perjantaina. Silloin jäälle pääsevät Tenavakodin, Simunan, Huhtalan ja Tikkuvuoren päiväkotien eskarilaiset.


   
Lisää uutisia
S-Kiekko Juniorit ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat