7 - 15 -vuotiaiden harrastamiseen voi hakea tukea
13.8.2020 12.05 Uutiset / S-Kiekko Juniorit ry

Tukihaku avattu!

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Seinäjoen kaupungille erityisavustusta vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi 28 000 euroa. Tämän summan Seinäjoen kaupunki on jakanut kohdeavustuksina Seinäjoen yhteensä 14 paikallista liikuntaa järjestävälle rekisteröidylle yhdistykselle, joista S-Kiekko Juniorit on yksi.

Avustuksella tuetaan vähävaraisten perheiden 7 - 15-vuotiaiden lasten ja nuorten liikunnan perustoimintaa, jolla tarkoitetaan viikoittaista harrastamista seuran ohjatussa liikuntatoiminnassa. Avustuksen kohteena olevan liikuntaharrastuksen perustoiminnan tuki ei saa ylittää 50 euroa kuukaudessa yhtä lasta tai nuorta kohden. Urheilukilpailuja, kilpailumatkoja ja leirejä ei katsota perustoiminnan hintaan kuuluvaksi.

Avustuksen tavoitteena on edistää vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastusta seinäjokelaisissa urheiluseuroissa. Avustuksella myös tarjotaan varallisuudesta riippumatta kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuus aloittaa liikunnan harrastaminen tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti. Toisaalta tavoitteena on ehkäistä liikunnasta luopumista perheen taloudellisten haasteiden takia.

S-Kiekko Junioreiden ohjeet tuen hakemiseksi:

Hakuaika: 31.12.2020 mennessä
Hakemukset käsitellään hakujärjestyksessä, ja tukea jaetaan niin kauan kuin rahaa on.

Harrastajan huoltaja tai vanhempi voi hakea avustusta säännöllisen ja ohjatun harrastustoiminnan maksuihin vapaamuotoisella hakemuksella, josta tulee selvitä

  • huoltajan/vanhemman nimi, osoite, puhelinnumero
  • puolison/avopuolison nimi
  • kotona asuvien lasten syntymävuodet
  • haetun tuen kohde (kenelle tukea haetaan ja mihin)
  • perheen nettotulot kuukaudessa
  • lyhyt perustelu tuen tarpeesta esim. työttömyys, sairaus tms.
  • hakemuksen loppuun ”vakuutan edellä mainitut tiedot oikeiksi” –teksti ja päivämäärä sekä hakemuksen oikeaksi vakuuttajan nimi

Hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen kirsi.kuusisto@s-kiekko.com. Hakemukset käsitellään luottamuksella.


   
Lisää uutisia
S-Kiekko Juniorit ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat