S-Kiekko Juniorit ry:n hallituksen tervehdys jäsenistölle
16.4.2020 11.32 Uutiset / S-Kiekko Juniorit ry

S-Kiekko Juniorit ry:n hallituksen tervehdys jäsenistölle 03.04.2020

S-Kiekko Juniorit ry:n hallituksen tervehdys jäsenistölle

Kausi 2019–2020 päättyi ennenaikaisesti, ja kaikki joukkueiden yhteinen toiminta on keskeytynyt toistaiseksi. Tilanteen kestosta ei kenelläkään ole tietoa, ja noudatammekin toiminnassamme Suomen hallituksen ja viranomaisten ohjeistuksia sekä suosituksia.

Tiedotimme aiemmin, että yhteiset kokoontumiset eivät ole sallittuja 30.4.2020 saakka. Uusien ohjeistusten mukaisesti tätä kieltoa jatketaan, ja joukkueiden yhteiset kokoontumiset ja tilaisuudet voivat jatkua vasta sen jälkeen, kun seuran toimesta näin ilmoitetaan.
Vaikkei joukkueiden yhteinen harjoittelu ole mahdollista, seura suosittelee pelaajia panostamaan omaehtoiseen ja monipuoliseen harjoitteluun. Ikäryhmistä riippuen joukkueiden valmentajat tulevat myös osaltaan tekemään pelaajille ohjeistuksen omaehtoiseen ja omatoimiseen harjoitteluun. Kaikkien joukkueiden osalta ohjeistusta ei ole vielä tehty, mutta se on varmasti vielä tulossa.

Kausi 2020 – 2021 alkaa 1.5.2020 varsin erilaisessa tilanteessa kuin koskaan aikaisemmin. Kaikesta huolimatta kauden 2020 – 2021 valmisteluja tehdään koko ajan. On tärkeää, että sarjoihin U-16 (2005), U-18 (2003 – 2004) ja U-22 (1999 – 2002) ilmoittaudutaan tulevalle kaudelle seuran sivuilla olevien ohjeiden mukaan. Em. ikäluokissa joukkueet valitaan ilmoittautuneista.
Tulevan kauden valmistelussa otetaan huomioon vallitseva tilanne, joka asettaa omat haasteet valmistelulle. On varmasti paljon asioita, joita ei voida tehdä siten ja siinä aikataulussa kuin on totuttu tekemään.
Seuran ja kaikkien sen joukkueiden käyttöön tulee 1.5.2020 lähtien Jopox-järjestelmä. Tämän jäsentietojärjestelmän kautta tulevat kausi-ilmoittautumiset, ilmoittautumiset joukkueiden harjoitteluihin, joukkueiden jäävuorojaot sekä joukkueiden sisäiseen käyttöön tarkoitettu virtuaalinen ”pukukoppi”, jossa joukkueen jäsenet keskustelevat ja tiedottavat asioita. Saman järjestelmän kautta tulee myös maksujärjestelmä. Maksujärjestelmässä seura ja joukkue lähettävät laskut jäsenille, ja jäsen näkee ajantasaisen maksutilanteen suoraan järjestelmästä. Maksujärjestelmä on siis kiinteä osa Jopoxia eli mitään erillistä sovellusta tms. ei tarvita. Samassa yhteydessä seuran julkiset kotisivut siirretään Jopox-kotijärjestelmään. Joukkueenjohtajat ja joukkueiden ylläpitäjä tullaan kouluttamaan huhtikuun aikana. Koulutusajankohdasta tiedotetaan mahdollisimman pikaisesti.

Seuran toiminnan ja etenkin tulevaisuuden turvaamiseksi hallitus on päättänyt seuran kaikkien kolmen työntekijän osittaisesta lomauttamisesta. Käytännössä tämä tule tarkoittamaan, että 6.4.2020 lähtien he tekevät kukin keskimäärin 2-3 työpäivää viikossa. Tavoitteena on, että näillä järjestelyillä selvitään taloudellisesti akuutin vaiheen ohi. Työntekijöiden kannalta tämä tarkoittaa, että käytettävissä oleva työaika on käytettävä kiireellisimpien ja aikataulullisesti ensimmäisenä tulevien velvoitteiden hoitamiseen. Väistämättä tämä tarkoittaa, että asioita, joita normaalitilanteessa tehtäisiin tässä vaiheessa, päästään tekemään vasta loppukesästä, ellei yleisessä tilanteessa tapahdu muutoksia tätä ennen.
Toivomme, että työntekijöille annetaan työrauha ja pyydämme ymmärrystä, mikäli vastauksien saaminen kestää. Tämä ajankohta on heillä kuitenkin kiireisintä aikaa poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Ilmoitamme pikimmiten, minä päivinä kukin työntekijä on tavoitettavissa ja toivomme myös, että yhteydenotoissa noudatetaan näitä ajankohtia. Lomautuksista luovutaan viivyttelemättä, kun seuran taloudellinen tilanne sen sallii. Tästä johtuen vetoammekin seuran jäseniin: odotamme suorituksia vielä avoinna oleviin, kauden 2019 – 2020 laskuihin ja toivomme, että maksaisitte tulevan kauden jäsen- ja toimintamaksut oman maksukyvykkyytenne mukaan mahdollisimman nopeasti laskujen saapumisen jälkeen. Kauden 2020–2021 jäsen- ja toimintamaksut lähtevät jäsenille toukokuun aikana. Ymmärrämme myös, että osalla perheistä tilanne saattaa olla em. maksujen osalta haasteellinen. Tästä syystä olemme valmiita antamaan em. maksuille myös riittävästä maksuaikaa. Mikäli perheenne tarvitsee maksuaikaa, ilmoittakaa siitä sen jälkeen, kun laskut ovat saapuneet. Tiedotamme em. asiasta lähempänä lisää.

Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtajan Harri Nummelan sanoin (video SJL:n kotisivuilla 26.3.2020) toteamme, että suomalainen jääkiekko on vahva ja elinvoimainen laji. Yhdessä toimien ja yhteen hiileen puhaltaen menemme tästäkin tilanteesta yli. Tsemppiä ja terveyttä kaikille!


   
Lisää uutisia
S-Kiekko Juniorit ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat