Tule mukaan S-Kiekkoon

Tule mukaan S-Kiekkoon

Tervetuloa mukaan S-kiekon toimintaan. S-kiekossa voit nauttia lasten ja nuorten urheilun parissa yhteisöllisyydestä Suomen ykköslajin parissa.

1. Pelaamaan

Kaikki jääkiekosta kiinnostuneet lapset ovat tervetulleita mukaan joukkueiden toimintaan.

Leijonakiekkokoulu on seuramme kivijalka, jossa opetellaan jääkiekon perustaitoja leikkien ja pelien siivittämänä. Se on suunnattu 8-vuotialle ja sitä nuoremmille pojille ja tytöille. Tutustu tarkemmin tästä.

Joukkueiden toimintaan mahtuu mukaan uusia pelaajia. Katso ikäluokkasi yhteystiedot kohdasta Joukkueet ja ota reippaasti yhteyttä.

2. Valmentaja, ohjaaja tai muu seuratoimija

Jos Sinua kiinnostaa tulla mukaan seuramme toimintaan, löydämme varmasti mielenkiintoisia tehtäviä seuran tai joukkueiden toiminnassa.

Valmennuksesta ja ohjaamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä urheilutoiminnasta vastaavaan Tuomas Takalaan 050 411 5236.

Muusta seuratoiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Jukka Hakalaan 050 571 8053.

3. Jääkiekkotuomari,
ETELÄ-POHJANMAAN JÄÄKIEKKOTUOMARIT RY yhteystiedot

Jääkiekkotuomareista on aluellaamme pulaa. Tuomaritoiminta juniorisarjoissa on antoisaa ja hyvää liikuntaa lätkän parissa. Tuomarit saavat otteluista korvauksen, joten sillä voi nuoret ja opiskelijat vaikka tienata vähän taskurahaa. Jos Sinua kiinnostaa tuomaritoiminta, ota yhteyttä EP:n Jääkiekkotuomareiden Jukka-Pekka Aaltoon 0440633981. Tutusti tuomaritoimintaan haluatko-tuomariksi

4. NitroSkiekko

NitroSkiekko on entisten ja nykyisten S-kiekkolaisten perustama ryhmä, jossa on mukana entisiä urheilumiehiä monien lajien parista. Ryhmä harrastaa yhdessä liikuntaa viikoittain sekä pyrkii järjestämään vuosittain tapahtumia, joilla hankitaan tuloja taloudellisissa vaikeuksissa olevien kiekkoperheiden toimintaan.

Mukaan voi liittyä kaikki urheilumiehet yli lajirajojen. Lisätietoja Pentti Huotarilta 050-4656218.

Tervetuloa mukaan suureen Jääkiekkoperheeseen!


   
Lisää uutisia
S-Kiekko Juniorit ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat