Easy Hockey alkaa taas!
Julkaistu: 09.10.2023 14.09

Easy Hockey alkaa taas!


Tervetuloa harrastamaan matalan kynnyksen jääkiekkoa! Easy Hockey -ryhmä pelaa 25.10.2023 alkaen keskiviikkoisin klo 20.00 - 21.00 Jäähalli 3:ssa. Ryhmä on tarkoitettu 10 - 17 -vuotiaille pelureille. Pelaaminen Easy Hockey-joukkueessa ei edellytä aiempaa kokemusta juniorikiekkoilusta. Toiminta on suunnattu kaikille, jotka tykkäävät pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa taikka mahdollisuuksia osallistua montaa kertaa viikossa harjoituksiin. Harjoituksissa on rento meininki ja osallistujien toive pelaaminen on harjoitusten keskiössä. Haluamme tarjota pelaamisen mahdollisuutta mahdollisimman monelle, edullisesti ja tasapuolisesti.

Varustukseksi suosittelemme kokonaista jääkiekkovaruste-settiä mutta pakolliset varusteet ovat kypärä kokokasvosuojuksella, kaulasuoja, jääkiekkohanskat, maila, polvisuojat sekä luistimet.

S-Kiekon Easy Hockey ryhmän vastuuohjaajana toimii Topias Niskanen.

Osallistuminen Easy Hockey -ryhmään koko kauden osalta maksaa seuran jäsenmaksun (50,00 €) ja toimintamaksun (50,00 €). Maksu sisältää vakuutuksen, pelipassin sekä harjoituspaidan. Toimintakausi kestää maaliskuun loppuun saakka. Kaksi ensimmäistä tutustumiskertaa ovat kaikille ilmaisia!

Ilmoittautumaan pääset tästä: https://www.s-kiekko.com/joukkueet/6881/lomakkeet/...

Lisätietoja:
Topias Niskanen
p. 044 554 5661

Seuran uusimmat