U16- joukkue jatkaa kevätkauden mestiksessä
15.1.2021 10.21 Uutiset / U-16 (2005)

Mestiksen kevätkausi starttaa U-16 joukkueella 16.1.21 Kuopiossa.

MESTIS-SARJAN KEVÄTKAUSI STARTTAA

S-Kiekon U16 selvitti tiensä syyskauden karsintasarjasta Mestikseen. Joukkue oli lopulta lohkossaan kolmas. Syyskauden tavoitteeseen ei aivan päästy, mutta peli kehittyi joka tapauksessa kokonaisvaltaisemmaksi ja monipuolisemmaksi. Sarjataulukon järjestys määräytyi poikkeusvuonna otteluiden pistekeskiarvon perusteella.

Koronatilanteesta huolimatta joukkue onnistui välttämään taudin noudattamalla valtakunnallisia suosituksia ja ohjeistuksia esimerkillisesti. Koronaohjeet pidetään mielessä myös kevätkaudella. Yleisörajoitukset vaihtelevat alueittain. Se tarkoittaa sitä, että rajoituksen ollessa voimassa, pelit pelataan ilman yleisöä.

Vastuuvalmentaja Kari Salonen kehuu joukkuetta motivaatiosta harjoitella, vaikka aina ei ole koronatilanteessa ollut tietoa jatkuuko pelit tai saako yleensäkään harjoitella yhtenä joukkueena. Syksy oli joukkueelle opintäyteinen ja saatiinkin hyödynnettyä ottelutauot harjoittelemalla yksilötaitoja. Pelaajat ovat menneet tasaisesti eteenpäin ja vielä kun saataisiin otettua pari steppiä intohimossa tavoitella potentiaaliaan sekä tekemisen yhtenäisyydessä. Tavoitteenamme keväälle on saada edelleen tasaisuutta otteisiin ja valmiutta laittaa itsensä likoon joukkueen puolesta, näin mahdollistettaisiin joukkueen valmius tavoitella, vaikka Mestis-mestaruutta.

Mestiksen ottelut osaltamme käynnistyvät lauantaina 16.1.21 Kuopiossa KalPa Akatemiaa vastaan.

U16 Mestis-joukkueita lisäksemme ovat JHT, Hokki, Haki, KalPa Akatemia, GrIFK, K-Kissat, KooKoo/Titaanit, KOOVEE ja K-Espoo EPS.

Tervetuloa seuraamaan joukkueen tunnelmia facebookissa S-Kiekko U16 ja instagramissa skiekko_u16.

Kotiottelut näkyvät livenä YouTubesta kanavaltamme: S_Kiekko U16 Kausi 2020

Hyvää kevätkautta kaikille - muistetaan edelleen noudattaa korona-ajan ohjeita!


   
Lisää uutisia
U-16 (2005)
«  Kesäkuu   »
Kategoriat