Ajankohtaista

20.09.2019
Höntsälätkä alkaa !


S-Kiekko Junioreiden Höntsäkiekko alkaa (Easy Hockey)!


Mitä on höntsäkiekko?
Jääkiekkoa voi pelata monella eri tavalla, eikä kaikkien tarvitse aina tähdätä huipulle. Osa haluaa ainoastaan pelata yhdessä kavereiden kanssa ilman sarjatoimintaa. Nyt siihen on mahdollisuus.
Höntsäkiekon kautta on mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa perinteisen joukkue- ja sarjatoiminnan ulkopuolella. Höntsäilemään on helppo tulla mukaan ja on talouden näkökulmasta matalan kynnyksen harrastamista. Toiminta antaa kuitenkin mahdollisuuden päästä jääkiekon kiehtovaan maailmaan rennon pelaamisen kautta. Jäätoiminta koostuu pääsääntöisesti pelaamisesta.


Kenelle
Toiminta on suunnattu 2002-2007 syntyneille nuorille, jotka haluavat esim aloittaa jääkiekon harrastamisen esimerkiksi normaalia myöhäisemmällä iällä. Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta ei ole missään tapauksessa välttämätöntä.


Varustus
Minimi varustus ristikollinen kypärä, luistimet, kaulasuoja, maila, polvisuojat ja jäälle soveltuvat vaatteet. Koko jääkiekkovarustus suositeltavaa. Taklaaminen, kontaktit ja lämärit ovat kielletty.

Kustannukset, vakuutus ja rekisteröintiS-Kiekon Höntsäkiekon kausimaksu on 100 € (sis.jäsen- ja toimintamaksun sekä harkkapaidan). Rekisteröinti http://www.s-kiekko.com/toimintarekisteri.html   Valitse Easy Hockey. Easy Hockey -pelaajan pelipassin hankkii seura (Seurapassi 2):

Seurapassi 2; 10 € (vakuutuksen osuus 8 €)
- Syntynyt 2002-2009
- Seurojen järjestämä matalan kynnyksen toiminta, esim. luistelu-/kiekkokoulut, Easy Hockey ym.
- Ei ole voimassa sarjatoiminnassa
- Ei kata muissa urheilulajeissa sattuneita vahinkoja


Toiminta alkaa keskiviikkona 2.10.2019.
Höntsävuoro on aina keskiviikkoisin klo 20-21 jäähalli 3:ssa (harjoitushalli).
Lisätietoja ja ensimmäisen kerran ennakkoilmoittautuminen. antero.kangas@s-kiekko.com tai 050-4064789.


Takaisin uutisiin

  • Bstr_logo
  • eepee
  • atria
  • Pop_pankki
  • Seinäjoen-Sanomat_4v_2rivilogo
  • Interport logo
  • Pancho Villan logo
Mainostoimisto BSTR Luova Konttori Seinäjoki